Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag godkänner

Wonderful Hungary

Konst Övrigt
Tid:
Webbplatslänk: https://umse.se
Plats: Studiefrämjandet, Sal Alba, våning 3.
Adress: Studiefrämjandet Uppsala, Ljusbärargatan 2 Visa på karta

Besökare kan upptäcka Ungerns vackraste sevärdheter på olika sätt: genom att vandra, promenera, cykla, koppla av i termalbad eller besöka museer. Oavsett vilket de väljer kommer de att få se en annan sida av landet varje gång. Den ungerska turistbyråns samling av enastående fotografier försöker fånga Ungerns mångsidiga utseende och ger dig vandringsutställningen "Wonderful Hungary".

 

Ungersk-Svenska Föreningen i Uppsala. Studiefrämjandet. 

Evenemangstyp: Utställning / Visning

Om arrangören

Ungersk-Svenska Föreningen i Uppsala

Webbplats: https://umse.se/regiumse/foreningen.php

Samarrangör: Ungerns Ambassad Stockholm

Tillgänglighet

  • Hiss anpassad för rullstol
  • Tillgänglighet anpassad för rullstol
  • Barnvagnsvänligt
  • God miljö för hörselskadade

Vad är Kulturnatten?

Den första Kulturnatten ägde rum 1989 och var ett upprop från kulturlivet till politiker i Uppsala kommun gällande det skriande behovet av kulturlokaler. Initiativet togs av Frans-Olof Brunzell, dåvarande kulturchef på Uppsala kommun tillsammans med Åke Lundqvist teaterchef Uppsala Stadsteater,  Arne Nygren chefredaktör UNT och Mats Åkerlund chef för Radio Uppland, tillsammans med kulturlivet i Uppsala.

Uppsalas största kulturmanifestation är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

A descriptive description