Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag godkänner

VI GÅR I VÅRA SPÅR

Konst Musik
Tid:
Webbplatslänk: https://www.annahaglund.se
Plats: Engelska parken, längst ner i allén
Adress: Thunbergsvägen 3B Visa på karta

Ett interaktivt ljudverk för fiol, lyssnare och park.

VI GÅR I VÅRA SPÅR är en elektroakustisk komposition som utforskar mötet mellan landskapet, lyssnaren och det ljudande materialet. Det är ett utforskande av de spår som leder oss vidare och de som vi lämnar kvar.

Verket upplevs med lyssnarens egna smartphone och hörlurar och möjliggörs genom GPS-teknik.Genom att röra dig mellan olika GPS-triggade ljud formas och omformas kompositionen. Du som lyssnare påverkar på detta sätt hur upplevelsen blir för just dig.
Medtag egen smartphone och hörlurar

 

Engelska parken, längst ner i allén. Anna Haglund och Elize Arvefjord.

Evenemangstyp: Utställning / Visning

Om arrangören

Anna Haglund och Elize arvefjord

Webbplats: https://www.annahaglund.se

Samarrangör:

Vad är Kulturnatten?

Den första Kulturnatten ägde rum 1989 och var ett upprop från kulturlivet till politiker i Uppsala kommun gällande det skriande behovet av kulturlokaler. Initiativet togs av Frans-Olof Brunzell, dåvarande kulturchef på Uppsala kommun tillsammans med Åke Lundqvist teaterchef Uppsala Stadsteater,  Arne Nygren chefredaktör UNT och Mats Åkerlund chef för Radio Uppland, tillsammans med kulturlivet i Uppsala.

Uppsalas största kulturmanifestation är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

A descriptive description