Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag godkänner

The Best of ako & Grosse

Musik
Tid:
Webbplatslänk: https://www.grandhotellhornan.com
Plats: Matsalen, Grand Hotell Hörnan
Adress: Grand Hotell Hörnan, Bangårdsgatan 1 Visa på karta

På Kulturnatten 9 september kommer Anna-Karin ”ako” Oldeberg och Anders ”Grosse” Grotherus tillbaka till Grand Hotell Hörnan. Denna kväll plockar de fram sina guldkorn under två framträdanden, ett kl. 19.00 och ett kl. 21.00. Bra tryck och härlig stämning utlovas! Ej bordsbokning, drop in gäller. Gratis för bargäster.

Välkomna!

Evenemangstyp: Konsert

Om arrangören

Grand Hotell Hörnan

Webbplats: https://www.grandhotellhornan.com

Samarrangör:

Vad är Kulturnatten?

Den första Kulturnatten ägde rum 1989 och var ett upprop från kulturlivet till politiker i Uppsala kommun gällande det skriande behovet av kulturlokaler. Initiativet togs av Frans-Olof Brunzell, dåvarande kulturchef på Uppsala kommun tillsammans med Åke Lundqvist teaterchef Uppsala Stadsteater,  Arne Nygren chefredaktör UNT och Mats Åkerlund chef för Radio Uppland, tillsammans med kulturlivet i Uppsala.

Uppsalas största kulturmanifestation är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

A descriptive description