Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag godkänner

Soundhealing med trumma och kristallskålar

Övrigt Musik
Tid:
Webbplatslänk: https://www.askahealing.com/
Plats: Kålsängsgränd 10A
Adress: Kålsängsgränd 10A, Uppsala Visa på karta

Varmt välkommen att prova på soundhealing i form av shamansk trumma och klangskålar i kristall, för dig som vill ha mer energi, balans och harmoni i ditt liv. Eller till dig som bara är nyfiken på healing och behöver en paus i vardagen.  

Kom in, ta en ledig plats och lägg dig ner så länge du vill och behöver, helt prestationslöst. Slut dina ögon och hamna i ett djupt avslappnat och meditativt tillstånd. Låt vibrationer och frekvenser ta dig bortom tid och rum.   

Vi spelar trumma i 30 minuter följt av kristallskålar i 30 minuter under hela kvällen.  

 

Kålsängsgränd 10A
Araiya och Aska healing

Evenemangstyp: Prova på / Gör det själv

Om arrangören

Araiya och Aska healing

Webbplats: https://araiyas.com

Samarrangör:

Vad är Kulturnatten?

Den första Kulturnatten ägde rum 1989 och var ett upprop från kulturlivet till politiker i Uppsala kommun gällande det skriande behovet av kulturlokaler. Initiativet togs av Frans-Olof Brunzell, dåvarande kulturchef på Uppsala kommun tillsammans med Åke Lundqvist teaterchef Uppsala Stadsteater,  Arne Nygren chefredaktör UNT och Mats Åkerlund chef för Radio Uppland, tillsammans med kulturlivet i Uppsala.

Uppsalas största kulturmanifestation är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

A descriptive description