Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag godkänner

Öppet hus på Friskstugan

Övrigt Bildning, vetenskap och samhälle
Tid:
Webbplatslänk: https://www.friskstugan.com
Plats: Friskstugan
Adress: Friskstugan, Vikingagatan 25 Visa på karta

Öppet Hus på Friskstugan!

14:00-14:30 Meditation i rörelse inspirerad från BodyLoveYoga
15:00-20:00 Drop-in med minimässa: träffa oss, få information, ställ frågor och i mån av tid testa spontana prova-på-behandlingar, 10 minuter för 50 kr.

Friskstugan kommer på sitt Öppet Hus också att ha:
Stort HÄLSO-LOTTERI med gratis lott till alla besökare, där du direkt ser vad du vunnit!
Fantastiska priser som består av ett stort utbud av våra fina behandlingar.
T.ex. Lymfmassage, Fotbehandling, Energiterapi, Shamansk behandling, Reiki, rabatter på behandlingar m.m.

Samarbetskonceptet Friskstugan startade 2019 och idag är vi ett femtontal specialiserade pedagoger, coacher och behandlare. Vi är företagare med olika inriktning och gemensamt fokus på hälsa och välmående. Vår idé är att vara flera under samma tak och dela på tider och utrymme för att kunna erbjuda ett brett utbud på en liten mottagning.

Välkommen hit!

Evenemangstyp: Utställning / Visning

Om arrangören

Friskstugan

Webbplats: https://www.friskstugan.com

Samarrangör:

Vad är Kulturnatten?

Den första Kulturnatten ägde rum 1989 och var ett upprop från kulturlivet till politiker i Uppsala kommun gällande det skriande behovet av kulturlokaler. Initiativet togs av Frans-Olof Brunzell, dåvarande kulturchef på Uppsala kommun tillsammans med Åke Lundqvist teaterchef Uppsala Stadsteater,  Arne Nygren chefredaktör UNT och Mats Åkerlund chef för Radio Uppland, tillsammans med kulturlivet i Uppsala.

Uppsalas största kulturmanifestation är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

A descriptive description