Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag godkänner

Nu är inte nu

Konst Övrigt
Tid:
Webbplatslänk: https://regionuppsala.se/det-har-gor-vi/kultur/om-kultur-och-bildning/konst-i-region-uppsala/
Plats: Offkonsten c/o stadsteatern, Uppsala stadsteater
Adress: Kungsgatan 53 Visa på karta

Invigning av utställningen Nu är inte nu.
Som en kommentar till höstens föreställningar på Uppsala stadsteater, Tysk höst av Stig Dagerman och musikalen 9 to 5, visar Region Uppsala verk ur sin konstsamling som ur olika perspektiv behandlar begreppet tid.

Utställningen invigs klockan 17:00 av ordförande i Region Uppsalas kulturnämnd, Helene Zeland Bodin. Därefter samtalar konstpedagog Maja Svedlund med Fredrik Landergren, en av de medverkande konstnärerna.

Fri entré!

Evenemangstyp: Utställning / Visning

Om arrangören

Region Uppsala konstenheten

Webbplats: https://regionuppsala.se/det-har-gor-vi/kultur/

Samarrangör: Uppsala kommun och Uppsala stadsteater

Tillgänglighet

  • Hiss anpassad för rullstol
  • Toalett tillgänglig med rullstol
  • Tillgänglighet anpassad för rullstol
  • Tillgänglighet för synskadade
  • Barnvagnsvänligt
  • God miljö för hörselskadade

Vad är Kulturnatten?

Den första Kulturnatten ägde rum 1989 och var ett upprop från kulturlivet till politiker i Uppsala kommun gällande det skriande behovet av kulturlokaler. Initiativet togs av Frans-Olof Brunzell, dåvarande kulturchef på Uppsala kommun tillsammans med Åke Lundqvist teaterchef Uppsala Stadsteater,  Arne Nygren chefredaktör UNT och Mats Åkerlund chef för Radio Uppland, tillsammans med kulturlivet i Uppsala.

Uppsalas största kulturmanifestation är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

A descriptive description