Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag godkänner

MatsB en Svensk Aussie

Musik Scenkonst
Tid:
Webbplatslänk: http://www.matsbmusic.com/
Plats: Orangeriet, Linnéträdgården
Adress: Orangeriet, Linnéträdgården Visa på karta

MatsB (Mats Bjorklund) är en engagerande artist/låtskrivare som framför sina sånger med finstämd röst och rutinerat gitarrspel. Programmet omfattar en smakfull blandning av originalkompositioner på Engelska och Svenska. Han har jämförts med artister som Paul Simon, the Beatles, Neil Finn, Sting och Cat Stevens.
Mats är bosatt i Melbourne, Australien sedan 1988, men besöker ofta Sverige och sin hemstad Uppsala.

 

Mats Bjorklund Music
Orangeriet, Linnéträdgården

Evenemangstyp: Konsert

Om arrangören

Mats Bjorklund Music

Webbplats: https://matsbjorklund.com

Samarrangör:

Vad är Kulturnatten?

Den första Kulturnatten ägde rum 1989 och var ett upprop från kulturlivet till politiker i Uppsala kommun gällande det skriande behovet av kulturlokaler. Initiativet togs av Frans-Olof Brunzell, dåvarande kulturchef på Uppsala kommun tillsammans med Åke Lundqvist teaterchef Uppsala Stadsteater,  Arne Nygren chefredaktör UNT och Mats Åkerlund chef för Radio Uppland, tillsammans med kulturlivet i Uppsala.

Uppsalas största kulturmanifestation är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

A descriptive description