Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag godkänner

Linnés Plugghäst

Bildning, vetenskap och samhälle Konst
Tid:
Webbplatslänk: http://www.plugghasten.se
Adress: Uppsala Centralstation (Resecentrum) Visa på karta

Många studenter och IT användare önskar - precis som du - fortsätta surfa hemma. Varför inte använda en beprövad och 800 årig ergonomi, som redan har snickrats och brukats flitigt i hundratals år. Du snickrar den själv - kostnadsfritt.

Evenemangstyp: Prova på / Gör det själv

Om arrangören

Carl von Linné

Webbplats: https://www.plugghasten.se

Samarrangör: Uppsala Kommunfullmäktige som fortsätter lanseringen inför Världsarvsbeslutet.

Tillgänglighet

  • Toalett tillgänglig med rullstol
  • Tillgänglighet anpassad för rullstol
  • Tillgänglighet för synskadade
  • Barnvagnsvänligt

Vad är Kulturnatten?

Den första Kulturnatten ägde rum 1989 och var ett upprop från kulturlivet till politiker i Uppsala kommun gällande det skriande behovet av kulturlokaler. Initiativet togs av Frans-Olof Brunzell, dåvarande kulturchef på Uppsala kommun tillsammans med Åke Lundqvist teaterchef Uppsala Stadsteater,  Arne Nygren chefredaktör UNT och Mats Åkerlund chef för Radio Uppland, tillsammans med kulturlivet i Uppsala.

Uppsalas största kulturmanifestation är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

A descriptive description