Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag godkänner

Linné i sin trädgård

Scenkonst Musik
Tid:
Webbplatslänk: https://uppsala-kronikespel.org/
Plats: Linnéträdgården
Adress: Linnéträdgården, Svartbäcksgatan 27 Visa på karta

"Linné i sin trädgård” är en kombination av Linnésånger som Daniel Olvondahl, en av Uppsalas officiella Linnégestaltare, skrivit och här framträder med. Vi bjuds också på en scen och två dansnummer ur Uppsala Krönikespel.

Starttider - Linnéträdgården 

11:15 - Linné i sin trädgård

12:15 - Linné i sin trädgård 

 

Uppsala Krönikespel
Linnéträdgården, Svartbäcksgatan 27

Evenemangstyp: Uppvisning

Om arrangören

Uppsala Krönikespel

Samarrangör:

Tillgänglighet

  • Tillgänglighet anpassad för rullstol
  • Tillgänglighet för synskadade
  • Barnvagnsvänligt

Vad är Kulturnatten?

Den första Kulturnatten ägde rum 1989 och var ett upprop från kulturlivet till politiker i Uppsala kommun gällande det skriande behovet av kulturlokaler. Initiativet togs av Frans-Olof Brunzell, dåvarande kulturchef på Uppsala kommun tillsammans med Åke Lundqvist teaterchef Uppsala Stadsteater,  Arne Nygren chefredaktör UNT och Mats Åkerlund chef för Radio Uppland, tillsammans med kulturlivet i Uppsala.

Uppsalas största kulturmanifestation är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

A descriptive description