Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag godkänner

Heldagsfestival på Orangeriet

Dans Musik
Tid:
Webbplatslänk: https://trattoriansorellina.se
Plats: Orangeriet
Adress: Trattorian Sorellina, Hamnplan 5 Visa på karta

Vi öppnar våra dörrar kl 11:30 för en härlig lunch som sätter stämningen för en dag fylld med glädje och festligheter. Sedan tar våra DJs över scenen kl 16:00 och kommer att hålla musiken pulserande ända fram till 03:00 på morgonen!

Höjdpunkten på kvällen är en live performance med den enastående Kimchii, för ett unikt live-set med sång, det kommer vara en kväll att minnas. Förutom fantastisk musik kommer vi att servera en mängd läckra drinkar och roliga aktiviteter hela dagen. 

Brasseriegruppen
Trattorian Sorellina, Hamnplan 5

Evenemangstyp: Konsert

Om arrangören

Brasseriegruppen

Samarrangör: Trattorian Sorellina

Tillgänglighet

  • Toalett tillgänglig med rullstol

Vad är Kulturnatten?

Den första Kulturnatten ägde rum 1989 och var ett upprop från kulturlivet till politiker i Uppsala kommun gällande det skriande behovet av kulturlokaler. Initiativet togs av Frans-Olof Brunzell, dåvarande kulturchef på Uppsala kommun tillsammans med Åke Lundqvist teaterchef Uppsala Stadsteater,  Arne Nygren chefredaktör UNT och Mats Åkerlund chef för Radio Uppland, tillsammans med kulturlivet i Uppsala.

Uppsalas största kulturmanifestation är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

A descriptive description