Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag godkänner

Dansresidensvisning

Scenkonst Dans
Tid:
Webbplatslänk: https://kottinspektionen-dans.se
Plats: Köttinspektionen
Adress: Köttinspektionen, Strandbodgatan 3, 753 23 Uppsala Visa på karta

Mzamo Nondlwana är residenskoreograf på Köttinspektionen med arbetet "Turning point", i samarbete med dansaren Evandro Pedroni och musikern Lens Kühleitner. Arbetets rörelseuttryck baseras på upplevelser, bearbetning och djupgående autentisk samhörighet genom att undersöka minnen och föreställningsvärldar. En process som lyfter fram erfarenheter och uttryck av djup glädje.

 

Köttinspektionen dans
Strandbodgatan 3, 753 23 Uppsala

Evenemangstyp: Uppvisning

Om arrangören

Köttinspektionen dans

Webbplats: https://www.kottinspektionen.org

Samarrangör:

Vad är Kulturnatten?

Den första Kulturnatten ägde rum 1989 och var ett upprop från kulturlivet till politiker i Uppsala kommun gällande det skriande behovet av kulturlokaler. Initiativet togs av Frans-Olof Brunzell, dåvarande kulturchef på Uppsala kommun tillsammans med Åke Lundqvist teaterchef Uppsala Stadsteater,  Arne Nygren chefredaktör UNT och Mats Åkerlund chef för Radio Uppland, tillsammans med kulturlivet i Uppsala.

Uppsalas största kulturmanifestation är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

A descriptive description