Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag godkänner

Dansäventyr Aizume

Dans Musik
Tid:
Webbplatslänk: https://globalen.nu/
Plats: Hörnet Vretgränd/Kungsängsgatan
Adress: Kungsängsgatan 20 Visa på karta

Färgstarkt, dynamiskt och kanhända också överraskande! Följ med på ett dansäventyr och låt dig hänföras av denna improviserade dans som skapas direkt på plats. Inspirerad av danser från mellanöstern, Indien och Spanien har den sin alldeles unika stil och uttryck med vida kjolar, fingercymbaler och andra spännande tillbehör.

Aizume Dance Collective är en Uppsalabaserad dansgrupp som gärna tar ut svängarna. Kom gärna fram och prata efteråt om du vill veta mer om dansen!
Fair Trade Shop Globalen
Kungsängsgatan 20

Evenemangstyp: Uppvisning

Om arrangören

Fair Trade Shop Globalen

Webbplats: https://www.globalen.nu

Samarrangör: Aizume Dance Collective

Tillgänglighet

  • Tillgänglighet anpassad för rullstol
  • Tillgänglighet för synskadade
  • Barnvagnsvänligt

Vad är Kulturnatten?

Den första Kulturnatten ägde rum 1989 och var ett upprop från kulturlivet till politiker i Uppsala kommun gällande det skriande behovet av kulturlokaler. Initiativet togs av Frans-Olof Brunzell, dåvarande kulturchef på Uppsala kommun tillsammans med Åke Lundqvist teaterchef Uppsala Stadsteater,  Arne Nygren chefredaktör UNT och Mats Åkerlund chef för Radio Uppland, tillsammans med kulturlivet i Uppsala.

Uppsalas största kulturmanifestation är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

A descriptive description