Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag godkänner

Craft pop-up shop!

Konst Övrigt
Tid:
Webbplatslänk: https://facebook.com/events/s/craft-pop-up-shop/1455275721927205/
Adress: Ulleråkersvägen 36A, Uppsala Visa på karta

Vi är fem konstnärer som vanligtvis arbetar med skulptur och installation. Vid detta tillfälle har vi arbetat med bärbara skulpturer och bruksföremål. Du har möjlighet att se våra arbeten och röra dig i vår kreativa miljö och kanske hittar du det föremål som är just för dig! Kom och samtala med oss och botanisera bland våra verk. Vi kommer ha försäljning av större och små föremål, smycken, bärbara skulpturer och koppar. Välkommen!

5 konstnärer
Ulleråkersvägen 36A, Uppsala

Evenemangstyp: Utställning / Visning

Om arrangören

5 konstnärer

Webbplats: https://facebook.com/events/s/craft-pop-up-shop/1455275721927205/

Samarrangör:

Vad är Kulturnatten?

Den första Kulturnatten ägde rum 1989 och var ett upprop från kulturlivet till politiker i Uppsala kommun gällande det skriande behovet av kulturlokaler. Initiativet togs av Frans-Olof Brunzell, dåvarande kulturchef på Uppsala kommun tillsammans med Åke Lundqvist teaterchef Uppsala Stadsteater,  Arne Nygren chefredaktör UNT och Mats Åkerlund chef för Radio Uppland, tillsammans med kulturlivet i Uppsala.

Uppsalas största kulturmanifestation är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

A descriptive description