Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag godkänner

Biodanza för vuxna

Dans Övrigt
Tid:
Webbplatslänk: https://www.frigorlivskraften.nu
Plats: Uppsala Yogaskola
Adress: Eklundshofsvägen 1 G, Uppsala Visa på karta
Inträdesavgift: 100 kr

Välkommen att uppleva gemenskap och glädje tillsammans med andra med hjälp av musik och rörelser. Inga danssteg lärs ut. Inga förkunskapskrav ställs. Biodanza är skapat av chilenaren Rolando Toro på 1960-talet. Sessionen leds av Gunilla Janmark, Sveriges första svenska Biodanzalärare. Kom i tid, tack!

 

Gunilla Janmark Coaching
Eklundshofsvägen 1 G, Uppsala

Evenemangstyp: Prova på / Gör det själv

Om arrangören

Gunilla Janmark Coaching

Webbplats: https://www.gunillajanmarkcoaching.se

Samarrangör: Studieförbundet Bilda och Uppsala Yogaskola.

Vad är Kulturnatten?

Den första Kulturnatten ägde rum 1989 och var ett upprop från kulturlivet till politiker i Uppsala kommun gällande det skriande behovet av kulturlokaler. Initiativet togs av Frans-Olof Brunzell, dåvarande kulturchef på Uppsala kommun tillsammans med Åke Lundqvist teaterchef Uppsala Stadsteater,  Arne Nygren chefredaktör UNT och Mats Åkerlund chef för Radio Uppland, tillsammans med kulturlivet i Uppsala.

Uppsalas största kulturmanifestation är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

A descriptive description