Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag godkänner

Unga lär dig e-kultur

Bildning, vetenskap och samhälle Övrigt
Tid:
Webbplatslänk: https://www.ulvis.se
Adress: Svartbäcksgatan 17, 753 75 Uppsala Visa på karta

På ULVIS vill vi ge människor makt över sina liv i vårt alltmer digitala samhälle. När det kommer till ekonomi, sjukvård och transport är många beroende av vänner och familj och riskerar till och med bedrägeri. Även om man klarar av det mesta själv så finns där ändå en osäkerhet som kan vara rent av förlamande. Vi ungdomar här på ULVIS har inte bara erfarenhet av att använda teknik, vi har erfarenhet av att lära ut den till människor från livets alla skeden. Vi har inte gått någon pedagogikutbildning men, som våra elever kan intyga; det går bra ändå. Låter våra kostnadsfria studiecirklar som något för dig, så tveka inte att höra av dig.

Evenemangstyp: Utställning / Visning

Om arrangören

ULVIS Unga Lär Vuxna Internet på eget Språk

Webbplats: https://ulvis.se/

Samarrangör:

Vad är Kulturnatten?

Den första Kulturnatten ägde rum 1989 och var ett upprop från kulturlivet till politiker i Uppsala kommun gällande det skriande behovet av kulturlokaler. Initiativet togs av Frans-Olof Brunzell, dåvarande kulturchef på Uppsala kommun tillsammans med Åke Lundqvist teaterchef Uppsala Stadsteater,  Arne Nygren chefredaktör UNT och Mats Åkerlund chef för Radio Uppland, tillsammans med kulturlivet i Uppsala.

Uppsalas största kulturmanifestation är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

A descriptive description