Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag godkänner

Testa på programmering

Övrigt
Tid:
Webbplatslänk: http://www.bibliotekuppsala.se
Plats: Stadsbiblioteket
Adress: Svartbäcksgatan 17, Uppsala Visa på karta

Under Kulturnatten finns Uppsala Makerspace programmeringsgrupp på plats för att lära ut programmering! Gruppen består av barn och unga 8–18 år, som lär av varandra och samarbetar, med målet att få upp ett spel på t.ex. Steam! Under Kulturnatten finns gruppen på plats i Studion för att hjälpa dig att ta ett första steg in i den fantastiska programmeringsvärlden! Plats: Studion Ingen föranmälan. Drop in.

Evenemangstyp: Prova på / Gör det själv

Om arrangören

Bibliotek Uppsala

Webbplats: https://bibliotekuppsala.se/web/arena/podcast

Samarrangör:

Tillgänglighet

  • Hiss anpassad för rullstol
  • Toalett tillgänglig med rullstol
  • Tillgänglighet anpassad för rullstol

Vad är Kulturnatten?

Den första Kulturnatten ägde rum 1989 och var ett upprop från kulturlivet till politiker i Uppsala kommun gällande det skriande behovet av kulturlokaler. Initiativet togs av Frans-Olof Brunzell, dåvarande kulturchef på Uppsala kommun tillsammans med Åke Lundqvist teaterchef Uppsala Stadsteater,  Arne Nygren chefredaktör UNT och Mats Åkerlund chef för Radio Uppland, tillsammans med kulturlivet i Uppsala.

Uppsalas största kulturmanifestation är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

A descriptive description