Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag godkänner

Skapa med Uppsala Makerspace

Bildning, vetenskap och samhälle Övrigt
Tid:
Webbplatslänk: http://www.bibliotekuppsala.se
Plats: Stadsbiblioteket
Adress: Svartbäcksgatan 17, Uppsala Visa på karta

Uppsala Makerspace vill ge Uppsalabor – unga som gamla – som är intresserade av skapande en plats att mötas, inspireras och hjälpa varandra i den kreativa processen. Under Kulturnatten kan du komma och testa på skapande i olika former med hjälp av Uppsala Makerspace i Studion. Plats: Studion

Evenemangstyp: Prova på / Gör det själv

Om arrangören

Bibliotek Uppsala

Webbplats: https://bibliotekuppsala.se/web/arena/podcast

Samarrangör:

Tillgänglighet

  • Hiss anpassad för rullstol
  • Toalett tillgänglig med rullstol
  • Tillgänglighet anpassad för rullstol

Vad är Kulturnatten?

Den första Kulturnatten ägde rum 1989 och var ett upprop från kulturlivet till politiker i Uppsala kommun gällande det skriande behovet av kulturlokaler. Initiativet togs av Frans-Olof Brunzell, dåvarande kulturchef på Uppsala kommun tillsammans med Åke Lundqvist teaterchef Uppsala Stadsteater,  Arne Nygren chefredaktör UNT och Mats Åkerlund chef för Radio Uppland, tillsammans med kulturlivet i Uppsala.

Uppsalas största kulturmanifestation är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

A descriptive description