Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag godkänner

Sjung med Sångpiraterna

Musik Övrigt
Tid:
Webbplatslänk: http://www.bibliotekuppsala.se
Plats: Stadsbiblioteket
Adress: Svartbäcksgatan 17, Uppsala Visa på karta

I det här glada musikprogrammet får barnen följa med piraterna Ako, Grosse och Kapten Enben som reser ut i världen. Sångpiraterna är inga vanliga pirater som är giriga efter pengar och guld, de letar efter de allra finaste musikskatter att ta med sig hem. Varje resa har sina egna toner och barnen får både lyssna och sjunga med! Plats: Ute på gården. Vid regn inne på barnavdelningen. För hela familjen. Ingen föranmälan.

Evenemangstyp: Uppvisning

Om arrangören

Bibliotek Uppsala

Webbplats: https://bibliotekuppsala.se/web/arena/podcast

Tillgänglighet

  • Hiss anpassad för rullstol
  • Toalett tillgänglig med rullstol
  • Tillgänglighet anpassad för rullstol
  • Barnvagnsvänligt

Vad är Kulturnatten?

Den första Kulturnatten ägde rum 1989 och var ett upprop från kulturlivet till politiker i Uppsala kommun gällande det skriande behovet av kulturlokaler. Initiativet togs av Frans-Olof Brunzell, dåvarande kulturchef på Uppsala kommun tillsammans med Åke Lundqvist teaterchef Uppsala Stadsteater,  Arne Nygren chefredaktör UNT och Mats Åkerlund chef för Radio Uppland, tillsammans med kulturlivet i Uppsala.

Uppsalas största kulturmanifestation är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

A descriptive description