Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag godkänner

Konstutställning

Konst Övrigt
Tid:
Webbplatslänk: https://regionuppsala.se/region-uppsala-folkhogskola/kalendarium/konstutstallning-hos-bizart/
Plats: Event & Gallery
Adress: Övre Slottsgatan 6, Uppsala Visa på karta

Deltagare från konstutbildningens fördjupningsår vid Region Uppsala folkhögskola/Wik ställer ut några av sina verk på Event & Gallery på Övre Slottsgatan 6 på kulturnatten. Öppet från kl 11.00 på kulturnatten fram till 23.00

Evenemangstyp: Utställning / Visning

Om arrangören

Event & Gallery

Webbplats: https://www.bizart.se

Samarrangör:

Tillgänglighet

  • Tillgänglighet för synskadade
  • Barnvagnsvänligt
  • God miljö för hörselskadade

Vad är Kulturnatten?

Den första Kulturnatten ägde rum 1989 och var ett upprop från kulturlivet till politiker i Uppsala kommun gällande det skriande behovet av kulturlokaler. Initiativet togs av Frans-Olof Brunzell, dåvarande kulturchef på Uppsala kommun tillsammans med Åke Lundqvist teaterchef Uppsala Stadsteater,  Arne Nygren chefredaktör UNT och Mats Åkerlund chef för Radio Uppland, tillsammans med kulturlivet i Uppsala.

Uppsalas största kulturmanifestation är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

A descriptive description