Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag godkänner

Hits från 60- 70- och 80-tal

Musik Scenkonst
Tid:
Webbplatslänk: https://www.tectylrock.se/
Plats: S:t Erikstorg
Adress: S:t Erikstorg Visa på karta

Tectyl är ett coverband från Uppsala som i huvudsak spelar pop, rock och blues från 60-, 70- och 80- talen, men även med spår av senare tidsepoker. Rak rock, blues och pop, utan tillsatser. Bander består av hängivna och bildsköna stjärnor i sin blomning.

Evenemangstyp: Konsert

Om arrangören

Tectyl

Webbplats: https://www.tectylrock.se

Samarrangör:

Vad är Kulturnatten?

Den första Kulturnatten ägde rum 1989 och var ett upprop från kulturlivet till politiker i Uppsala kommun gällande det skriande behovet av kulturlokaler. Initiativet togs av Frans-Olof Brunzell, dåvarande kulturchef på Uppsala kommun tillsammans med Åke Lundqvist teaterchef Uppsala Stadsteater,  Arne Nygren chefredaktör UNT och Mats Åkerlund chef för Radio Uppland, tillsammans med kulturlivet i Uppsala.

Uppsalas största kulturmanifestation är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

A descriptive description