Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag godkänner

De talande träden

Scenkonst Litteratur
Tid:
Webbplatslänk: http://www.bibliotekuppsala.se
Plats: Stadsbiblioteket
Adress: Svartbäcksgatan 17, Uppsala Visa på karta

Följ med till sagans land, och var med om fantastiska äventyr! Vi sugs in i en annan värld när berättaren Mats Rehnman från Fabula storytelling berättar vidunderliga historier ur den romska kulturskatten. Familjeföreställning. Passar för barn från 5 år. Gratis biljetter hämtas samma dag på Stadsbibliotekets barnavdelning. Begränsat antal platser. Plats: Drömverkstan

Evenemangstyp: Uppvisning

Om arrangören

Bibliotek Uppsala

Webbplats: https://bibliotekuppsala.se/web/arena/podcast

Tillgänglighet

  • Hiss anpassad för rullstol
  • Toalett tillgänglig med rullstol
  • Tillgänglighet anpassad för rullstol
  • Tillgänglighet för synskadade
  • Barnvagnsvänligt
  • God miljö för hörselskadade

Vad är Kulturnatten?

Den första Kulturnatten ägde rum 1989 och var ett upprop från kulturlivet till politiker i Uppsala kommun gällande det skriande behovet av kulturlokaler. Initiativet togs av Frans-Olof Brunzell, dåvarande kulturchef på Uppsala kommun tillsammans med Åke Lundqvist teaterchef Uppsala Stadsteater,  Arne Nygren chefredaktör UNT och Mats Åkerlund chef för Radio Uppland, tillsammans med kulturlivet i Uppsala.

Uppsalas största kulturmanifestation är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

A descriptive description