Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag godkänner

Barnens dansdag

Dans
Tid:
Webbplatslänk: https://www.udc.se
Plats: Uppsala Danscenter
Adress: Vaksalagatan 12, Uppsala Visa på karta

Den 10:e september är det barnens dansdag på Uppsala Danscenter. Dans, Disco och ansiktsmålning i våra fina lokaler på Vaksalagatan 12. Ta med familjen och testa på vårt kursutbud som för barn mellan 1 och 5 år helt gratis.

Evenemangstyp: Prova på / Gör det själv

Om arrangören

Uppsala Danscenter

Webbplats: https://www.udc.se

Samarrangör:

Tillgänglighet

  • Toalett tillgänglig med rullstol
  • Tillgänglighet anpassad för rullstol
  • Barnvagnsvänligt

Vad är Kulturnatten?

Den första Kulturnatten ägde rum 1989 och var ett upprop från kulturlivet till politiker i Uppsala kommun gällande det skriande behovet av kulturlokaler. Initiativet togs av Frans-Olof Brunzell, dåvarande kulturchef på Uppsala kommun tillsammans med Åke Lundqvist teaterchef Uppsala Stadsteater,  Arne Nygren chefredaktör UNT och Mats Åkerlund chef för Radio Uppland, tillsammans med kulturlivet i Uppsala.

Uppsalas största kulturmanifestation är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

A descriptive description