Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag godkänner

ARSADI live Kulturnatten

Musik
Tid:
Webbplatslänk: https://www.arsadi.com
Plats: S:t Erikstorg
Adress: S:t Erikstorg, Uppsala Visa på karta

ARSADI – Uppsalas kanske bästa liveband (?) – spelar på Kulturnatten igen och utlovar en energisk och sprudlande show, fylld med dansanta poplåtar, tighta trumsolon, medryckande allsång, fenomenala blåsmusiker och underbara körsångare. Sedan popbandet senast stod på Kulturnattens stora scen, och fick publiken att dansa sig svettig i septembernatten, har de släppt ny musik, vunnit musiktävlingar, spelat för fulla hus både på hemma- och bortaplan, uppträtt live i radio och förekommit i många intervjuer och recensioner i tidningar och musikmagasin. Huruvida ARSADI verkligen är Uppsalas bästa liveband avgör du själv, så kom dit och släpp loss till den svängiga popmusiken!

Evenemangstyp: Konsert

Om arrangören

ARSADI

Webbplats: https://www.arsadi.com

Samarrangör:

Vad är Kulturnatten?

Den första Kulturnatten ägde rum 1989 och var ett upprop från kulturlivet till politiker i Uppsala kommun gällande det skriande behovet av kulturlokaler. Initiativet togs av Frans-Olof Brunzell, dåvarande kulturchef på Uppsala kommun tillsammans med Åke Lundqvist teaterchef Uppsala Stadsteater,  Arne Nygren chefredaktör UNT och Mats Åkerlund chef för Radio Uppland, tillsammans med kulturlivet i Uppsala.

Uppsalas största kulturmanifestation är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

A descriptive description