Gå direkt till sidans huvudinnehåll

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Jag godkänner

Studiosändning: Eldshow, konsert från UKK och quiz med Stadsteatern

Övrigt
Tid:

Se eldshow av Waldorfskolan, lyssna på musik från Uppsala Konsert och Kongress eller göra quiz tillsammans med Petra Brylander.

I vanlig Kulturnattsanda kan du se eldshow av Waldorfskolan, lyssna på musik från Uppsala Konsert och Kongress eller göra quiz tillsammans med Petra Brylander. Programledare är Magnus Lidén, Processledare & teaterpedagog och Johanna Lundin, Kulturskribent och boktipsare i SVT.

Länk till quiz - https://sv.surveymonkey.com/r/BYG875C

Gå till sändningen (länk): www.kulturnattenuppsala.se

Vad är Kulturnatten?

Den första Kulturnatten ägde rum 1989 och var ett upprop från kulturlivet till politiker i Uppsala kommun gällande det skriande behovet av kulturlokaler. Initiativet togs av Frans-Olof Brunzell, dåvarande kulturchef på Uppsala kommun tillsammans med Åke Lundqvist teaterchef Uppsala Stadsteater,  Arne Nygren chefredaktör UNT och Mats Åkerlund chef för Radio Uppland, tillsammans med kulturlivet i Uppsala.

Uppsalas största kulturmanifestation är ett årligt återkommande evenemang arrangerat av Uppsalas kulturarbetare, kultur- och föreningsliv, kulturinstitutioner, företag och andra eldsjälar. Kulturnatten Uppsala är också Sveriges största kulturnatt.

A descriptive description